allift Michielsens in Deurne zet groeiactiviteiten onverminderd verder

De intentie tot verkoop van het kraanverhuurbedrijf NV Michielsens moet volledig los gezien worden van de activiteiten van allift Michielsens NV in Deurne. Gedelegeerd bestuurder Lieve Michielsens onderlijnt dat ze met haar bedrijf allift Michielsens de ingeslagen koers van groei en nieuwe investeringen onverminderd verder zet. Met een grote expertise en sterke reputatie in de verhuur, verkoop en het onderhoud van hoogwerkers, schaarliften, vorkliften en verreikers blijft allift Michielsens zich verder sterk focussen op kwaliteit, service en veiligheid.

“Laat er geen misverstand over bestaan. In tegenstelling tot kranen Michielsens geleid door mijn broer Johan, wordt allift Michielsens niet verkocht. Wij blijven verder onze eigen koers varen. De focus van mijn bedrijf ligt al meer dan 27 jaar op het veilig in de hoogte brengen van personen zodat zij in de beste omstandigheden hun werk kunnen doen. Daarbij streven wij continu naar een uitstekende dienstverlening”, legt Lieve Michielsens uit.

“Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende sectoren. Met de Antwerpse haven en de petrochemie vlakbij zitten daar heel wat bedrijven die op ons beroep doen. Onze klanten staan centraal in de filosofie van ons bedrijf. We willen voor hen een toegevoegde waarde creëren door heel sterk in te zetten op kwaliteit, service en veiligheid. Onze kwaliteit slaat niet enkel op de sterke kwaliteitsmerken van onze machines, maar eveneens op het strikt gevolgd onderhoudsplan van het ganse machinepark en ook niet in het minst op ons team van geëngageerde medewerkers.”

Recente investeringen

allift Michielsens realiseerde recent nog 2 grote investeringen. Hierdoor werd de verhuurvloot aanzienlijk uitgebreid met 70 toestellen van o.a. de merken Manitou en CO.ME.T. Officine. Sinds mei 2017 is het Antwerpse bedrijf ook de exclusieve verdeler voor België van het Italiaanse merk CO.ME.T. Officine, producent van kwaliteitsvolle hoogwerkers op vrachtwagens.

allift Michielsens beschikt tevens over een door BeSaCC erkend opleidingscentrum, dat de komende maanden verder wordt uitgebreid. Hier worden doorlopend gecertificeerde opleidingen gegeven om op een veilige en verantwoorde manier te kunnen werken met hoogwerkers. Het bedrijf aan de Belcrownlaan in Deurne is bovendien sinds 2008 door BeSaCC-VCA erkend als examencentrum.

Lees het volledige artikel hier.