Missie en visie

Reeds meer dan 50 jaar is de naam Michielsens verbonden aan de wereld van mobiele kranen en hoogwerkers. 

Reeds meer dan 30 jaar bouwen mijn medewerkers en ikzelf met kennis, passie en enthousiasme nog steeds verder aan onze missie: personen en hun gereedschap op een veilige manier naar een werkplek op hoogte brengen en er over waken dat ze in veilige werkomstandigheden hun taken kunnen verrichten met onze machines.    

Dankzij onze jarenlange ervaring en onze scherpe focus op kwaliteit, dienstverlening en veiligheid, is allift Michielsens uitgegroeid tot een betrouwbare partner als het aankomt op het verhuren en onderhouden van hoogwerkers, schaarliften, hoogwerkers op vrachtwagen, vorkliften en verreikers en het organiseren van opleidingen voor veilig en verantwoord werken met deze machines. 

Naast een voortdurend streven naar beter, waarbij kostenbewustzijn, rentabiliteit, een welomlijnde strategie en goed management de hoekstenen zijn van mijn beleid, hecht ik er zeer veel belang aan dat mijn medewerkers kunnen werken in een aangename en veilige omgeving.

De uitdaging blijft hierin voor mij om steeds de juiste balans te vinden zodat, in het werken met en voor allift Michielsens, klant en medewerker de toegevoegde waarde blijven ervaren.

Lieve Michielsens
Gedelegeerd bestuurder