Missie en visie

Reeds meer dan 50 jaar geleden heeft mijn vader zijn naam verbonden aan de wereld van hijs- en hefwerktuigen.

Reeds meer dan 25 jaar zet ik zijn pionierswerk, namelijk het veilig op hoogte brengen van personen om deze in alle faciliteit te kunnen laten werken, verder.

Dankzij onze jarenlange ervaring en onze scherpe focus op kwaliteit, dienstverlening en veiligheid, is allift Michielsens kunnen uitgroeien tot een betrouwbare partner als het aankomt op het verhuren en onderhouden van hoogwerkers, schaarliften, hoogwerkers op vrachtwagen, vorkliften en verreikers en het organiseren van opleidingen voor veilig en verantwoord werken met deze toestellen.

Naast een voortdurend streven naar beter, waarbij kostenbewustzijn, rentabiliteit, een welomlijnde strategie en goed management de hoekstenen zijn van mijn beleid, hecht ik er zeer veel belang aan dat mijn medewerkers kunnen werken in een aangename en veilige omgeving.

De uitdaging blijft hierin voor mij om steeds de juiste balans te vinden zodat, in het werken met en voor allift Michielsens, klant en medewerker de toegevoegde waarde blijven ervaren.

Lieve Michielsens
Gedelegeerd bestuurder