Over het opleidingscentrum

Het opleidingscentrum van allift Michielsens is ontstaan in 1992 en heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Het heeft een stevige reputatie opgebouwd in Vlaanderen en Walloniƫ wat betreft de kwaliteit van de opleidingen, de voldoening van de cursisten en de tevredenheid van de klanten. Bovendien zijn wij sinds 2008 niet enkel als opleidingscentrum, maar ook als examencentrum erkend door BeSaCC-VCA.

Allift Michielsens is een ervaren opleidingsverstrekker op het vlak van veiligheid. Kwaliteitsvolle opleidingen en ondersteuning van uw preventie- en welzijnsbeleid dragen wij hoog in het vaandel. Uw veiligheid is onze prioriteit, daarom bieden wij zowel open opleidingen als opleidingen op maat aan.

Allift bestaat uit een team van mensen met een ruime kennis binnen hun vakgebied. Onze lesgevers zijn mensen die recht uit de praktijk komen. Zij kennen hun vak, spreken meerdere talen en beschikken over de nodige didactische vaardigheden om de deelnemers te blijven boeien.

Het opleidingscentrum van allift Michielsens is erkend door BeSaCC-VCA (www.besacc-vca.be) . Dankzij de verlenging van onze erkenning BeSaCC-VCA heeft het opleidingscentrum het kwaliteitslabel Q*For gekregen.